27 Ağustos 2012 Pazartesi

ŞİŞMANLAR NASIL ZAYIF GÖRÜNÜR?




              Kiloluyuz ama giyinip dışarı çıktığımızda ince görünmek istiyoruz.Her pazartesi diyete başlıyor,çarşamba günü bırakıyoruz.
              Ne yapsanız kilo veremiyorsunuz,o halde biraz hilelere başvuracaksınız.
              Önce göğüslerden başlıyalım.Kesinlikle silikonsuz sütyen tercih edeceksiniz.Birde dar badilerden vazgeçeceğiz.
              Kalçalar büyük,bacaklarda kalınsa pantolon tercih edeceğiz.Ama içimize bedenimizden bir beden küçük korse giyerek vücudumuzu toparlıyacağız.Bu sıcaklarda tabi korseye dayanabilirseniz.
              Üst beden kalın basen dar ise yani tam bir elma iseniz,Üstünüze koyu renk,altınıza renkli,desenli giyebilirsiniz.Siz sakın dar etek giymeyin.Basen dar olduğu için hiç yakışmayacaktır.Volanlı,hareketli etekler tercih etmelisiniz.


            Şimdi söyleyin bakalım.Hangisi gibi olmak istersiniz.Yukardaki şişman gibi olup,hala löp löp yutacakmısınız,yoksa boğaz yollarını tutup eh birazda spor yapıp aşağıdaki fıstık gibimi olacaksınız.Bu iş hilelerle çözülecek olsaydı etrafımızda şişman görmezdik dimi ama.
            Anladınızmı hileler ancak iki üç kilo fazlası olanlar içindir.Gerçeklerle yüzleşin biran evvel kararınızı verin.Bu arada kocanızın veya sevgilinizinde kesin gözü dışardadır.haberiniz ola benden söylemesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder